Gratis webinar ‘Gegevensuitwisseling in de praktijk’

September 2, 2020

Op dinsdag 22 september organiseren Havenue, HINQ en Morgens een gratis webinar over de do’s and don’ts bij gegevensuitwisseling in de praktijk. Op basis van praktijkervaringen delen we geleerde lessen.

In september 2019 startte Havenue de proeftuin ‘Versnelde invoering digitale gegevensuitwisseling’ die in juni succesvol is afgerond. Het doel van de proeftuin was om aan te tonen dat je digitale gezondheidsgegevens van verschillende zorgorganisaties kunt uitwisselen. Aafje, Franciscus Gasthuis& Vlietland, Laurens, Lelie zorggroep en het Maasstad Ziekenhuis hebben laten zien dat het mogelijk is om gegevens uit te wisselen met een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). Hiermee wordt het voor (kwetsbare) ouderen straks mogelijk om middels een PGO hun medische gegevens in te zien.

Webinar over successen en “fuck-ups”

Tijdens het webinar gaan de drie organisaties openhartig in op wat ze geleerd hebben. Bereid je voor op een actieve sessie, want we zijn ergnieuwsgierig naar jullie vragen over dit onderwerp vanuit je eigen startsituatie!

 

Wanneer?

Dinsdag 22 september 2020

Hoe laat?

Om 16.00 uur

Voor wie?

Iedereen in de zorg die aan de slag is of gaat met digitalegegevensuitwisseling, PGO’s, ZIB’s etc.

Door wie?

Door Hans Niendekker (Hinq), Herbert Fetter (Havenue) en Netteke Koster(Morgens)

Waar?

Vanaf jouw eigen thuiswerkplek!

Hoe?

Via deze link